Hampton Sun Smart Serious Sunbathing

Hampton Sun a fost infiintata pentru a oferi o alternativa performanta celor care sunt atenti si precauti atunci cand isi expun pielea la soare si doresc produse exceptionale, ce contin cele mai bune ingrediente din plante, alaturate factorilor de protectie UVA si UVB.

Inspirat de frumoasele plaje din Long Island de Est, New York, aceasta linie de cosmetice de nisa a devenit rapid recunoscuta in cele mai renumite statiuni litorale, in spa-uri si concept store-uri.

Astazi, Hampton Sun este “expertul” in protectie solara, iar produsele oferite sunt variate: lotiuni si uleiuri de plaja pentru fata si corp, dar si autobronzante.

Telul fondatorilor Hampton Sun nu este doar acela de a schimba perceptia asupra modului de consum privind produsele de acest gen atunci cand mergem la plaja, ci sa atraga atentia asupra necesitatii unor creme cu factori de protectie solara pentru orice anotimp al anului, pentru intreaga familie.

Toate produsele Hampton Sun contin uleiuri naturale, precum si ingrediente anti-imbatranire. Formulele sunt hipoalergenice, testate dermatologic, pentru a oferi un tratament luxuriant pielii, cu efect natural de reimprospatare, reparare si hranire.

Toate produsele cu filtre solare, fie ca sunt uleiuri, lotiuni sau spray-uri cu degajare continua, ofera un spectru de protectie UVA / UVB pentru fiecare categorie de iubitor de soare. Produsele Hampton Sun ofera o experienta completa si sofisticata: pregatire inainte plaja, expunerea la soare si pastrarea unui bronz stralucitor de durata prin lotiuni de tip “dupa-paja”.

Fiecare formula este conceputa cu cele mai bune ingrediente pentru piele, extrase din plante si fructe, fiind practic o varietate de extracte botanice atent alese si combinate.

Efectele nocive ale soarelui:

 • Deshidrateaza pielea
 • Cauzeza arsuri solare
 • Distruge colagenul si elastina
 • Agraveaza unele afectiuni cutanate
 • Creste riscul de cancer de piele

Tipuri de protectie solară:

 • fizica: Se afla la suprafata pielii si formeaza o bariera care risipeste si reflecta razele UVA si UVB
 • chimica: Penetreaza pielea si actioneaza prin absorbtia majoritatii razelor UVA si UVB, apoi le dezactiveaza. Trebuie aplicat cu 30 de minute inainte de expunerea la soare

Factorii de protecție solară:

 • SPF se refera la capacitatea protectiei solare de a bloca razele nocive ale soarelui
 • Folosit pentru a indica limita de timp ce se poate petrece la soare, inainte de ardere
 • Pentru a cunoaste numarul potrivit de factor SPF, trebuie mai intai sa stim care este durata de timp pe care o putem petrece in soare fara a ne arde pielea

Mai jos gasiti o descriere a modului in care funcționeaza factorul SPF, de ce ecuatia “veche” este mai putin indicata si de ce Hampton Sun nu o recomanda clientilor. In schimb, recomandarea producatorilor este aceea de a aplica strategia de “80 minute” sau “40 minute”.

Daca o persoana cu pielea neprotejata se arde in 10 minute, prin utilizarea unui SPF 15 ar putea sa ramana la soare de 15 ori mai mult (sau 150 minute) inainte ca pielea acesteia sa capete roseata sau arsuri solare.

Asadar, un SPF 15 “teoretic” ar oferi 10 x 15 minute = 150 minute de protectie UVB. Spunem teoretic, pentru ca in timpul expunerii la soare sunt implicate si alte elemente care erodeaza rezultatul: sudoare, apa, imbracaminte, acoperirea soarelui de nori – toate aceste detalii impacteaza timpul de protectie. De asemenea, deoarece putini oameni risca sa faca studii asupra timpul real de ardere al pielii in contact cu razele solare, nu putem stii cu adevarat in cat timp se arde piela, fara protectie. Din aceste motive, astazi, ecuatia nu mai este considerata corect stiintifica.

Misiunea Hampton Sun

 • Toate formulele ofera cea mai buna calitate de ingrediente naturale
 • Linia de produse creeaza un ritual complet de intretinere, inainte si dupa expunere
 • Elemente anti-imbatranire si de hidratare pentru intarirea sistemului natural de aparare la nivel cutanat impotriva factorilor de stres din mediul inconjurator
 • Formulele fara parabeni contin de asemenea ingrediente naturale, cu cei mai puternici antioxidanti, vitamine si ingrediente ce ofera efecte anti-imbatranire
 • Spectru de protectie UVA sau UVB ajuta, de asemenea, la reducerea si combaterea liniilor fine si a altor semne de imbatranire prematura

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart